4 ago 2012, 10:23

10 неща, които мразя у теб 

  Poesía » De amor
1492 1 2

Мразя... като ме нараняваш;
мразя да се чувствам сам;
мразя усмивки да раздаваш;
мразя къде си да не знам...
мразя, като спреш да ми говориш;
мразя, като двамата мълчим;
мразя, като почнеш да ми спориш,
че мразиш цигарения дим...

Мразя, като не мога да те пазя,
мразя как влюбен съм ужасно,
мразя, че не мога да те мразя...
обичам те, мое слънчице прекрасно.

© Христо Чемширов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??