4 авг. 2012 г., 10:23

10 неща, които мразя у теб 

  Поэзия » Любовная
1491 1 2

Мразя... като ме нараняваш;
мразя да се чувствам сам;
мразя усмивки да раздаваш;
мразя къде си да не знам...
мразя, като спреш да ми говориш;
мразя, като двамата мълчим;
мразя, като почнеш да ми спориш,
че мразиш цигарения дим...

Мразя, като не мога да те пазя,
мразя как влюбен съм ужасно,
мразя, че не мога да те мразя...
обичам те, мое слънчице прекрасно.

© Христо Чемширов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??