15 may 2013, 9:18

* * * 

  Poesía » De amor
540 0 2

Как искам да ти кажа,

че много те обичам.

Но сякаш думи нямам,

само името ти сричам.

 

Как искам да кажа,

че съм лудо влюбена.

Чуствам се сама

и без теб изгубена.

 

Как искам да ти кажа,

но от реакцията ти се страхувам.

Как би приел факта,

че приятелката ти е влюбена?

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??