24 abr 2010, 21:11

* * * 

  Poesía
509 0 0

обичам те и с думи как да го изразя

обичам те с аромата на пролетта 

обичам те и горя  в огън носещ спокойствие и топлина

обичам те в свят с незнайни сетива разкриващи  

палитри от светлина

обичам те и как да го изразя

огъня в мен - да не те изгоря 

обичам те и искам с теб от любов

в ефира да летя

© Георги Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??