обичам те и с думи как да го изразя
обичам те с аромата на пролетта
обичам те и горя в огън носещ спокойствие и топлина
обичам те в свят с незнайни сетива разкриващи
палитри от светлина
обичам те и как да го изразя
огъня в мен - да не те изгоря
обичам те и искам с теб от любов
в ефира да летя
© Георги Димитров All rights reserved.