Дъхът ти ме
отнася в
неразличими светове.
Минутите са пълни
с жажда.
Звездите
се преселиха
в кръвта ми.
А вятърът
беснее
от очите ми.
… искам целият свят
да се сгуши
в ръцете ти.
… искам всички слънца
да блестят
от очите ти.
… искам всяко утро
да чуваш
"обичам те".
… искам вечно добро
да следва
мечтите ти…
© Атанас Ганев Todos los derechos reservados