20 sept 2007, 16:12

19.09.2007 год. 

  Poesía
785 0 4

Недей да ме поглеждаш пак.
Изгоря ни любовта с цигарите...
Ще гониш , зная , с друга влак
и слънца наивно ще си сваляте...

Недей да ме поглеждаш пак.
Аз винаги ще те обичам!
Ще плача в тоя черен мрак
и любовта си вечна ще отричам...

                              19.09.2007 год.

© Николинка Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??