20 feb 2014, 22:12

* * * 

  Poesía » De amor
469 0 2

тя не го обича

дори не го харесва

не го и мрази

а гори.

изгаря цяла като факла

димят косите ù

сълзите парят

жълти кълба лава

валят и плача

падат във краката ми

разтапят се

остават кратери в земята

и не зная що да сторя

протягам се да я прегърна

и се сривам

в черна пепел

 

 

тя е крясък, стон

и шепот,

а той проклетия му ням и глух невежа.

 

 

© Василена Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??