12 sept 2010, 12:25

* * * 

  Poesía
763 1 0

                                *

                            *       *     

 

      Пак съм тук и пак съм сам -

      целият скръб и бол,

     сякаш луд, сякаш ням,

     сякаш срамотно гол.

 

    Градът сив, градът студен -

    парчета лед.

    Животът „крив” , живот без мен,

    без път напред…

 

                                                 R. *96

© Радинчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??