30 may 2014, 12:08

* * * 

  Poesía
454 0 0

  Обичам те

 

 Обичам те красив,

 обичам те див,

 искам те - искрен,

 от росата - по-нежен,

 в чувствата сърдечен,

 сърцата ни туптят - ... еуфория,

 изживявам силна емоция,

 искам не да те притежавам,

 а да те заслужавам.

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??