13 abr 2008, 9:30

* * * 

  Poesía
560 0 3
   * * *

Есента е поредна,
трусът - последен.
Дълго - вглеждането,
а душата ми - ледник.
Взаимността е илюзия,
себераздаването ми - глупост.
Искам те, но си Другият.
Рухва крепост.
И войниците падат -
кактус отсечен.
Аз съм на прага ти.
Прилича на вечност...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??