25 jun 2011, 16:33

  Poesía » De amor
518 0 0

Есента от страх умира,
щом зърне усмивка срамежлива.
Бърза и желае да се скрие,
че в пролет тя ще се превърне.

За миг сърцето ти изгрява
и като слънце с жарка топлина природата пробужда.
А есента, чаровна и потайна,
с пролетта се слива.

 

 

                                                                   за Бети :) с обич

© Борислав Луканов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??