Есента от страх умира,
щом зърне усмивка срамежлива.
Бърза и желае да се скрие,
че в пролет тя ще се превърне.
За миг сърцето ти изгрява
и като слънце с жарка топлина природата пробужда.
А есента, чаровна и потайна,
с пролетта се слива.
за Бети :) с обич
© Борислав Луканов Все права защищены