8 sept 2017, 9:47

2 години и половина 

  Poesía » De amor
377 0 1

Трудно е,
да знаеш.
Не казвай нищо -
замълчи!

 

Когато болката
отмине,
двойно повече
ще ме боли.

 

Ти ще бъдеш чужда,
а аз отново сам,
нали?

 

2 години и половина
вече,

 

а през третата -
дали ще ми простиш?

 

 

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??