2 nov 2010, 20:47

20 капки дъжд 

  Poesía » Otra
2154 0 32

Мислите ми

се носят на гърба

на хвърчило

над цветни поляни.

Почти достигам небето

и дъга понякога

ме пръска с лудостта си.

Летя над морета от какао

или пресичам ментова мъгла.

Вечер се завивам

с тюркоазен оптимизъм

и нощувам сама в себе си,

прегъната достатъчно

да се побера в уморена пантофка.

Добро утро -

усмихнат бекон с яйца

буди реалността

за въображението ми.

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??