12 ene 2021, 15:42

2020 години след Христа 

  Poesía » Verso libre
513 0 0

В миналото,

робската верига е била желязна –

тежка и грозно очевидна!

 

Днес, през XXI век,

тя е дигитална –

невидима и убийствено демократична!

© Гюрхан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??