(204)
Разстоянието в мислите
се стапя бавно
Смалява дните
вече сме наравно.
Пред теб застанал -
и разкъсал бент
с ръце обхванал
таза ти, какъв момент!
Прелях, но удържах
изпаднах в "шах"
Намерих теб - принцеса
но мислите ми вече где са?
Принцесата - невяста,
а аз като левент
под погледа на бряста
звучеше нежен бенд.
И трепет
имаше
И пауза лека.
И двамата се гушнахме полека.
Застанали в лице един към друг,
задраскахме числото лесно тук -
204.
Километра.
© Стоил Русев Todos los derechos reservados