16 июл. 2017 г., 19:16

204 

  Поэзия » Любовная
380 0 1

(204)

 

Разстоянието в мислите 

се стапя бавно

Смалява дните 

вече сме наравно.

 

Пред теб застанал -

и разкъсал бент

с ръце обхванал

таза ти, какъв момент!

 

Прелях, но удържах

изпаднах в "шах"

Намерих теб - принцеса

но мислите ми вече где са?

 

Принцесата - невяста,

а аз като левент

под погледа на бряста

звучеше нежен бенд.

 

И трепет

имаше

И пауза лека.

И двамата се гушнахме полека.

 

Застанали в лице един към друг,

задраскахме числото лесно тук -

 

204.

 

Километра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Стоил Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??