7 mar 2011, 7:05

* * * 

  Poesía
462 0 0

Как си?

 

Океанът тих е!

Прилив - разширява

отлива - стеснява

    локви няма

    бурята - не го руши

      прибирайки -

  повлича брегове

приливът - ги разширява

 

Потънал в тишина

премила цялата храна

Време не изчаква

Времето е във мига

на всякое сега!

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??