4 sept 2008, 8:33

* * * 

  Poesía » Otra
655 0 1
Как иска ми се да си тук сега,
и да стоплиш изстинала ми душа...

Как иска ми се в очите ти красиви
да надникна,
а лицето ми да се усмихне...

Как иска ми се ръката ти нежна
да хвана аз сега.
Да я стисна здраво, да я задържа.

Как иска ми се, в прегръдка твоя,
нейде аз да се изгубя и да полетя.

Как иска ми се да си тук сега,
да стоплиш изстиналата ми душа...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??