25 may 2011, 22:32

24 май 

  Poesía » De amor
599 0 1

Празнуваме празника на буквите.                                

Букви, с които казваме "обичам те".                                   

Чрез тях изписваме "желая те".                           

Буквите са важни, да напишем 

"моят живот си ти".                                    

Жената на моите мечти.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??