23 mar 2023, 11:36

*** 

  Poesía
118 0 0

когато има

безпризорни - обществата

са позорни

 

когато царства

нищетата - са позорни

обществата

 

......................................................

 

друга подредба на думите:

 

когато

има безпризорни -

обществата са позорни

 

когато

царства нищетата -

са позорни обществата

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??