8 nov 2018, 9:03  

*** 

  Poesía » De amor
506 0 1

От моят прозорец наблюдавам заспалия град

Там някъде си ти

Сигурно спиш

Дели ни едно стъкло и един свят

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??