21 nov 2011, 12:55  

* * * 

  Poesía » De amor
477 0 3

И тази нощ в съня ти ще прелея.

На пръсти, тихо и неканена,

да те целуна... ах, ако посмея

ще пламна до коси засрамена.

 

И като топъл дъх ще вляза  в стаята.

(Завесите ти ще издуят бузи).

Ще те погледам или ще му пусна края

и после... в теб ще се изгубя!

 

Ще ти се поверя във шепите

с доверие изтръпнало по пръстите

от обич... Тази обич е нелепа,

ала след нея няма да сме същите...

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??