13 sept 2012, 15:44

26.10.2002 

  Poesía » Otra
1115 1 2

Часовникът отмерва във секунди,

а аз седя си, гледам и мълча.

Една, две, три подбрани думи

и ти ще стоплиш моята душа.

© Анита Йончева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??