13.09.2012 г., 15:44 ч.

26.10.2002 

  Поезия » Друга
1112 1 2

Часовникът отмерва във секунди,

а аз седя си, гледам и мълча.

Една, две, три подбрани думи

и ти ще стоплиш моята душа.

© Анита Йончева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??