Sep 13, 2012, 3:44 PM

26.10.2002 

  Poetry » Other
1106 1 2

Часовникът отмерва във секунди,

а аз седя си, гледам и мълча.

Една, две, три подбрани думи

и ти ще стоплиш моята душа.

© Анита Йончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??