15 dic 2012, 20:10

* * * 

  Poesía » De amor
395 0 0

Случи се днес. Ще се случиш и утре

в един живот, в който не струваш.

Безкрайно глупаво е чувството,

започнеш ли от себе си да се страхуваш,

 

а само от мене ме е страх безкрайно,

щом пеперудите в стомаха ми се озлобяват.

Сутрин изгрева посрещам с Дявола,

вечер честичко до Господ лягам...

 

Случи се днес. Ще се случиш и утре.

Дяволе, влязъл си в света ми празен.

Каквото искаш, взимай и си тръгвай,

че аз ще те поискам да останеш.

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??