27 dic 2006, 23:14

27.12.2006g. 

  Poesía
654 0 15
Нямам думи да изкажа своето Благодаря,
нито възможност да ви стигна с ръка-
да ви прегърна силно,да се опитам да опиша
колко скъп подарък сте ми вие!

Днес на моят ден Рожден
и ми липсвате и плаче моето сърце!
Ех,да можех,щях да полетя-с криле,
и да ви намеря-да за ви БЛАГОДАРЯ!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??