2 may 2007, 10:35

29-ти февруари 

  Poesía
642 0 1

И във времето остава

липсващият зимен ден

и този ден го няма,

но не за теб, и не за мен.


Празникът изчезна тихо

във изгубения свят,

малки тролчета го скриха,

а после легнаха да спят.


Но за мене съществува

най-същественият ден:

колко искам да целуна

с устни нежни от сатен

само теб...

© Франческа Салиери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??