2.05.2007 г., 10:35 ч.

29-ти февруари 

  Поезия
643 0 1

И във времето остава

липсващият зимен ден

и този ден го няма,

но не за теб, и не за мен.


Празникът изчезна тихо

във изгубения свят,

малки тролчета го скриха,

а после легнаха да спят.


Но за мене съществува

най-същественият ден:

колко искам да целуна

с устни нежни от сатен

само теб...

© Франческа Салиери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??