19 nov 2011, 16:40

* * * 

  Poesía
766 0 1

Дъждът измива ми сълзите,
отнася болката далеч
и, колкото и да крещите,
не мога да се върна веч.

Закрих очите си навеки,

 летя свободно в небеса,
 обичам ви, но това не значи,
че всичко аз ще изтърпя.

 Добре е тука - няма болка,

остана само любовта.
 Заради това, че те обичам -
 пролей поне една сълза...

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав сърдечен, Нели! Силен стих!
Propuestas
: ??:??