ако си сън
не ме събуждай
не знаеш колко
боли от това
да те имам самов ума си
***
ако си музикатадошла от нечий прозорец
не заглъхвай
нека те имам
тайно
да те слушам до безкрай
***
ако сикапчиците дъжд
тропайки по стъклото
остани
ромоли още
сладостна наслада
за ушите ми
***
ако си истинскане си отивай
© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados