9 feb 2008, 14:09

*** 

  Poesía » Filosófica
695 0 5

В живота всичко пропилях -

мечти, пари, любов и нежност.

Къде сгреших, че без вина,

останах в тази крехка възраст - 

сама жена,

със кръст

към кръста ми привързан?

© Людмила Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??