30 ene 2008, 8:11

* * * 

  Poesía » De amor
1016 0 6
 

 

 

Върви... лети и цветята покори -

истински сълзи от радост и мечти -

красива капка, отвори жадувани врати...

трон, корона... на теб принадлежи

от чистите си две очи... живота сътвори,

руйна прелест от сърцето си дари...

истина, душа искри... от нея пак струи

ясен облак, ухание от плам, това е твоят малък блян.

 

                  Юлиано

© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??