30 янв. 2008 г., 08:11

* * * 

  Поэзия » Любовная
1022 0 6
 

 

 

Върви... лети и цветята покори -

истински сълзи от радост и мечти -

красива капка, отвори жадувани врати...

трон, корона... на теб принадлежи

от чистите си две очи... живота сътвори,

руйна прелест от сърцето си дари...

истина, душа искри... от нея пак струи

ясен облак, ухание от плам, това е твоят малък блян.

 

                  Юлиано

© Юлиано Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??