15 ene 2014, 22:34

* * * 

  Poesía
913 0 10

Ако се умориш да търсиш и да скиташ
и спреш пред прага плах и непознат,
ако за нищо не ме молиш и не питаш,
тогава ще те пусна в моя свят.

 

Ако пред прага думите забравиш
и устните ти клетви не мълвят,
ако към мен пътека си проправиш,
тогава ще те пусна в моя свят.

 

Ако за миг от мене се отдръпнеш,
ще върна с дни часовника назад
и ти ще можеш тихо да си тръгнеш,
а аз ще се затворя в моя свят.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??