10 nov 2009, 23:02

3 по 3 

  Poesía » Formas orientales
558 0 2

Два еднакви ключа.

Ще го уцеля ли веднага?

Зад мен таксито дава газ.


***


Разграфен от щорите,

прозорецът отсреща свети.

Докога?


***


Забравил съм уредбата.

А мислех,

че сънувам музика.






© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??