1 feb 2012, 10:22

* * * 

  Poesía
833 0 2

на Е. Л.

Приехте ни - за вас сме си деца,
и чуждите, и своите събирате.
В очите Ви подкрепа пак намираме,
когато сме далече от дома.

А днес е ден, когато можем

да си покажем обичта,
но как да изразим какво изпитваме -
не се побира само във "благодаря".

Все пак "мерси", че ни създавате,

градите личности със стойностни дела
и макар понякога да ни се карате,
то всичко е от доброта.

И ние само можем да желаем

в сърцето ви да грее топлина,
щастлива да сте (може и за трима)
и горда, че сте истинска ЖЕНА.

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??