Превземай ме! Безсрамно-методично
и сбъдвай сънищата ми, наяве...
Дали си Ангел ми е безразлично,
ако си Дявол - хич не ща да зная...
Магьосник си! Вълшебник нощен...
Със сласт изпълвай всяка моя фибра,
омайвай ме със поглед мощен,
докосвай най-порочната ми лира...
Завихряй ме в любовната стихия,
забъркай най-греховната отвара...
От теб ли е, до дъх ще я изпия,
рискувайки след туй да се покваря...
01.03.2013г.
© Сиси Todos los derechos reservados