1.03.2013 г., 21:42 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
1278 0 4

 

 

 

Превземай ме! Безсрамно-методично

и сбъдвай сънищата ми, наяве...

Дали си Ангел ми е безразлично,

ако си Дявол - хич не ща да зная...

 

Магьосник си! Вълшебник нощен...

Със сласт изпълвай всяка моя фибра,

омайвай ме със поглед мощен,

докосвай най-порочната ми лира...

 

Завихряй ме в любовната стихия,

забъркай най-греховната отвара...

От теб ли е, до дъх ще я изпия,

рискувайки след туй да се покваря...

 

 

 

01.03.2013г.

 

 

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??