13 dic 2022, 10:15

*** 

  Poesía
133 0 0

уви - при все че

са успешни - срещат се

и безутешни

 

...........................................

 

друго

подреждане

на

думичките:

 

уви -

при все

че са успешни -

срещат се и безутешни

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??