1 ene 2017, 18:39

* * * 

  Poesía
248 0 7

Честита ви Нова година!

Дойде със веселие, шум, светлини.

Дано да е спорна за наш`та родина,

да носи за всички добри бъднини!

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??