17 sept 2009, 20:38

* * * 

  Poesía
330 0 0

Вървях към теб с копнежа

да те оплета във мрежа,

но май оплете ме ти

с двусмислените ти лъжи.

 

Не ставам аз за кукла,

не искам тоз хомот,

който ми надяна,

да те желая цял живот.

 

© Никоя Наникъде Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??