25 ene 2013, 20:05

* * * 

  Poesía » Versos blancos
692 0 1

В живота ми за дълго не се задържа,
с тебе опознахме се едва,
но бързо в мене пламна любовта,
която ти изхвърли в пепелта!
Но пепелта пламъка не угаси -
още той в сърцето ми гори!
Всеки ден си в мислите ми ти -
с теб свързани са всичките мечти!
Знам, друга сега сърцето ти държи -
и се моля да не го нарани!
Да го пази вярно, с него да гори -
за да има блясък в твоите очи!
Знам, че не избира любовта -
ще си останеш само мечта,
но помни момичето с кафявите очи,
което цял живот за тебе ще гори!

© ИметоМиЗначи Самота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??