7 abr 2020, 22:14

*** 

  Poesía
287 1 0

Вероятно е възможно

любовта да оцелява...

Алгоритъмно набожно

да се самовъзкресява

и да има още сили,

светлина, и необятност,

лек, вълшебство, думи мили -

алхимична непонятност.

 

Вероятно е възможно...

© Мануела Бъчварова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??