Apr 7, 2020, 10:14 PM

*** 

  Poetry
285 1 0

Вероятно е възможно

любовта да оцелява...

Алгоритъмно набожно

да се самовъзкресява

и да има още сили,

светлина, и необятност,

лек, вълшебство, думи мили -

алхимична непонятност.

 

Вероятно е възможно...

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??