Казваш, че ме обичаш,
но това по нищо не личи.
Не те интересуват
и сълзите в моите очи.
Искаш само едно:
нощ след нощ
да съм в твоето легло.
Не мога повече така.
Къде изчезна любовта,
която ти ми обеща?
Още помня онзи ден,
в който се кълнеше,
че обичаш само мен.
Днес всичко е различно -
аз те обичам,
но за теб е нищо.
© Генка Стоянова Todos los derechos reservados