8 oct 2009, 13:03

... 

  Poesía » De amor
577 0 2

Не се надявам да ме чакаш.

Не се надявам да скърбиш.

Надявам се вратата да отвориш,

да ме посрещнеш и простиш!

© Ганка Гончарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??