1 oct 2007, 11:49

* * * 

  Poesía
350 0 0

          









 
                     Щом се запознахме, любов ме оэари
                     и сякаш Бог с надежда ме дари,
                     че мога твойте устни да целувам
                     и щом те видя да ти се любувам.

© Димитър йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??